Dlani

Roke so opaznejše, kot si predstavljamo in so poleg obraza najbolj izpostavljen del telesa. Izpostavljene so tako pogledom kot vremenskim vplivom, vlagi, detergentom … In ker na hrbtni strani dlani skorajda ni maščobnega tkiva, se na njih najhitreje pokažejo znaki staranja.

V našem salonu vam ponujamo niz postopkov za regeneracijo in pomlajevanje kože rok in odstranjevanje pigmentnih madežev na rokah.

OPIS POSTOPKA, ki ga največkrat izvajamo za lepe in pomlajene roke brez pigmentnih madežev.

Začnemo z MIKRODERMOABRAZIJO.
To je postopek, s katerim luščimo povrhnje plasti kože in je eden od osnovnih postopkov za izboljšanje kožne strukture.
Nadaljujemo z IPL POSTOPKOM.

IPL – Za fotopomlajevanje

Pluzirajoča svetloba različnih valovnih dolžin se v kožo absorbira globinsko in ne deluje samo na površini kože, kot nekateri drugi postopki.

Globinski vpliv IPL sproži v koži intenzivno obnavljanje celic, ki izdelujejo kolagena vlakna, kar vodi v nastajanje novih kolagenih vlaken in medceličnih beljakovin. Le-te pa imajo ključno vlogo pri ohranjanju mladostnega videza kože. Tako koža postane bolj napeta, gladka in vidno pomlajena.

IPL – Za odstranjevanje pigmetnih madežev

Z IPL postopkom vplivamo tudi na pigmentne madeže na koži. S posebno sondo presvetlimo temne madeže na koži, ki takoj po postopku sicer precej potemnijo, v roku 2-3 tednov pa se odluščijo s površine kože in spodaj se pokaže enakomeren ten kože, brez temnih madežev.

Pri manj izrazitih pigmentnih madežih zadostuje že 1 ali 2 postopka. Odvisno od števila pigmentnih madežev in njihove globine, se ta postopek ponovi od 3 do 6 krat v razmiku 1 meseca. Koža pa pred, med in po posegu ne sme biti izpostavljena UV žarkom- soncu ali solariju.

 

040 505 911