Endos face

Endos face

Intenzivna terapija za oblikovanje obraza in proti gubam

AkFace® Endos terapija stimulira kožo in mišice obraza, ki postanejo napete, močnejše in posledično privzdignejo obraz. S pomočjo 60 vrtečih se silikonskih kroglic spodbudi delovanje fibroblastov v koži, ki so odgovorni za proizvodnjo kolagena in ga ponovno enakomerno razporedi na vse dele obraza. V kožnem tkivu se poveča prekrvavitev s tem pa tudi nivo kisika in hranilnih snovi.
Z uporabo Endos tehnologije proti gubam dosežemo mladosten videz brez invazivnih medicinskih posegov in kemičnih substanc.

PRIPOROČAMO
Terapija je primerna tako za ženske kot moške, ki si želijo na naraven, vendar intenziven način odpraviti povešenost struktur mehkih tkiv, gube, podbradek, podočnjake….

Učinki so dolgotrajni in vidni takoj, že po prvi terapiji. Stranskih učinkov ni. Možna je le rahla rdečica, ki izgine po dveh urah.
Postopek se izvaja samostojno ali v kombinaciji z drugimi kozmetičnimi terapijami. Katere so najbolj primerne za Vas, Vam po posvetu predstavi Vaš lepotni terapevt.

PONOVITVE
Za optimalne rezultate je potrebno opraviti vsaj 4 ponovitve. Postopek se izvaja 1 krat tedensko od 4 do 10 zaporednih tednov, odvisno od starosti in stanja kože.
Za vzdrževanje je dovolj en poseg na 5 do 10 tednov.
In/ali za hitro osvežitev in »push-up« 1 do 2 dni pred pomembnim dogodkom.
O številu Endos terapij in morebitnih sočasnih drugih postopkih in vaših pričakovanjih se boste predhodno pogovorili z lepotno terapevtko, ki vam bo izvajala postopek.

OMEJITVE

  • Pri Botoxu po 2 mesecih
  • Pri dermalnih polnilih po 4 mesecih
  • Pri nitkah po 8 mesecih oz. posvetu z Vašim kirurgom

 

 

STORITEV ČAS CENA
ENDOS NEGA 60 min 69 eur
ENDOS IN IRF 80 min 89 eur
ENDOS IN IONO 80 min 89 eur

ENDOS= Endos IRF= Radiofrekvenca IONO= Dvojna ionizacija

 

APARAT

s katerim izvajamo Endos terapije je napreden, tehnološko dovršen, estetsko-medicinski aparat. Je nepogrešljiv za estetske in rehabilitacijske tretmaje med profesionalci. Aparat ima pridobljene vse EU certifikate o ustreznosti in varnosti in je pod stalnim nadzorom in testiranji proizvajalca.

 

040 505 911