IRF – radiofrekvenca

IRF – radiofrekvenca

Za učvrstitev kože

Radiofrekvenca za učvrstitev kože in glajenje gub je neinvazivna, varna in učinkovita metoda za pomlajevanje kože obraza, vratu in dekolteja. Namenjena vsem tistim, ki ne želijo imeti opravka z iglami in želijo ohraniti naravni videz.

Z radiofrekvenčno terapijo povečamo napetost kože, zmanjšamo gubice in vašemu obrazu povrnemo svežino.

Radiofrekvenčno valovanje, ki prehaja preko sonde na kožo in podkožno tkivo omogoča enakomerno in nadzorovano segrevanje tkiva.
Segrevanje tkiva na določeno temperaturo in ohlajanje na zelo nizko temperaturo sproži proces pomlajevanja. Pospešuje metabolizem, povečuje mišični tonus, razteza tkivo ter aktivira fibroblaste in tvorbo novega kolagena.

PRIPOROČAMO
Postopek izvajamo na obrazu, vratu in dekolteju in je namenjen tako ženskam kot moškim za učvrstitev kože in glajenje gub.

Z radiofrekvenčno terapevtsko metodo uspešno odpravljamo; povešeno kožo, gube, podbradek in učvrstimo tudi najbolj občutljive predele kože okoli oči, brez strahu, da bi jo poškodovali.

Postopek izvajamo tudi na telesu: roke, podlahti, nadlahti, TNZ-trebuh, noge, zadnjica.

Postopek se izvaja samostojno ali kot nadgradnja pri drugih kozmetičnih postopkih. Po naših dolgoletnih izkušnjah daje najboljše rezultate v kombinaciji z Endos terapijo.

PONOVITVE
Že takoj po postopku boste opazili izboljšanje svoje kože. Ker pa je za proces regeneracije kolagena potreben čas, bodo končni rezultati vidni z zamikom 1-2 meseca.

Za optimalne rezultate je potrebno opraviti vsaj 4 ponovitve v enomesečnih presledkih. Za vzdrževanje doseženega stanja se priporoča, da občasno opravite dodaten postopek.

O številu IRF terapij in morebitnih sočasnih drugih postopkih in vaših pričakovanjih se boste predhodno pogovorili z lepotno terapevtko, ki vam bo izvajala postopek.

ODSVETUJEMO
Postopkov ne izvajamo v času nosečnosti in med kemoterapijo ter osebam s srčnim vzpodbujevalcem, osebam s kovinskim materialom v telesu, osebam z diabetesom.

OMEJITVE
Pri Botoxu in Nitkah po preteku 2 mesecev
Pri dermalnih polnilih po preteku 4 mesecev

 

STORITEV ČAS CENA
Obraz 60 min 69 eur
Obraz 70 min 79 eur

 

040 505 911