Kavitacija – vaccavite

KAVITACIJA in VAKUMSKA KAVITACIJA

Za lokalno ODSTRANJEVANJE MAŠČOB na telesu, proti CELULITU in ZAKISANOSTI tkiva

Kavitacija – liposukcija brez kirurgije
Brez pretiravanja jo lahko imenujemo prelomnico v reševanju problematike prekomernih oblog maščobnega tkiva na posameznih predelih telesa in pri odpravljanju celulita. Postopek kavitacije je neinvaziven, brez bolečin, brez stranskih učinkov, saj ne prizadene okoliških tkiv, kot so žile, živci in vezivno tkivo.

PRIPOROČAMO
Kavitacija omogoča natančno odstranjevanje lokalne problematike celulita ali maščobnih oblog na TREBUHU, ZADNJICI, STEGNIH, BOKIH, KOLENIH IN ZGORNJIH DELIH ROK.
VIDNI REZULTATI so že po eni sami terapiji, saj zmanjšamo obseg za približno 2 cm (in več) na tretiranem področju. Nadaljnji posegi še dodatno zmanjšajo obseg, učinki pa so dolgotrajni.

Po terapiji z kavitacijo je priporočljivo istočasno opraviti tudi limfno drenažo, s katero pospešimo izločanje odvečnih tekočin iz telesa.

PONAVLJANJE
Odvisno od posameznika se postopek kavitacije izvaja običajno 2 do 4 krat. Razmak med dvema terapijama.je 2 tedna.

Postopek se lahko izvaja samostojno ali kot nadgradnja pri drugih kozmetičnih postopkih

V času med dvema terapijama izvajamo limfno drenažo ali Endos.
Pri celulitu pa vključujemo v postopek izmenično še druge terapije.

ODSVETUJEMO
Postopka ne izvajamo v času nosečnost ter osebam z jeternimi boleznimi in pri jemanju določenih zdravil. O vsem tem in o postopku poteka kavitacije in vaših pričakovanjih, se boste predhodno pogovorili z lepotno terapevtko, ki vam bo izvajala postopek.

TEHNOLOGIJA – KAKO DELUJE
Nizko frekvenčni ultrazvočni valovi usmerjeni na točno določeno globino v tkivu selektivno razbijejo maščobne celice v podkožju (razpad maščobnih celic). Okoliško tkivo ostane nedotaknjeno in nepoškodovano.

MAŠČOBA IZ RAZBITIH CELIC SE V OBLIKI TRIGLICERIDOV IZLIJE V MEDCELIČNO TEKOČINO.
PRESNOVA SPROŠČENIH MAŠČOB – trigliceridi se pod vplivom encimov razgradijo v GLICEROL in PROSTE MAŠČOBNE KISLINE.

Vodotopni GLICEROL prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, PROSTE MAŠČOBNE KISLINE pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane. Ostanki maščobnih celic se izloči skozi limfni sistem.

 

STORITEV ČAS CENA
Kavitacija 20 min 39 eur
Kavitacija 30 min 50 eur
Kavitacija 45 min 70 eur

 

 

040 505 911