Radiofrekvenca

Za učvrstitev kože

Radiofrekvenca za učvrstitev kože in glajenje gub je neinvazivna, varna in učinkovita metoda za pomlajevanje kože obraza, vratu in dekolteja. Namenjena vsem tistim, ki ne želijo imeti opravka z iglami in želijo ohraniti naravni videz... več »

Endospheres Face

Za mišično stimulacijo

AkFace® Endophers® terapija stimulira kožo in mišice obraza, ki postanejo napete, močnejše in posledično privzdignejo obraz. S pomočjo 60 vrtečih se silikonskih kroglic spodbudi delovanje fibroblastov v koži, ki so odgovorni za proizvodnjo kolagena in ga ponovno enakomerno razporedi na vse dele obraza. V kožnem tkivu se poveča prekrvavitev s tem pa tudi nivo kisika in hranilnih snovi... več »

Mikrodermoabrazia

Za naravni sijaj kože

Predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave in mlajše kože, tako za ženske kot moške vseh starosti. Mikrodermoabrazija je postopek, s katerim kontrolirano čistimo in luščimo povrhnje plasti kože in odmrle kožne celice, istočasno pa v kožo vnašamo aktivne serume, izbrane glede na potrebe kože... več »

IPL Fotopomlajevanje

Za regeneracijo in proti pigmentnim madežem

IPL- Intenzivna pulzna svetloba je učinkovita regeneracija kože. Z leti postane koža suha, zgubana, pojavljajo se razširjene kapilare in širijo se pigmentni madeži. Svetlobni barvni spekter določene valovne dolžine vpliva na fibroblaste in s tem pospeši tvorbo kolagena in elastina... več »

Mezoterapija

Za globinsko regeneracijo in vlaženje kože

Učinkovita metoda za regeneracijo kože in za izboljšanje stanja kože; za čvrsto, elastično in navlaženo kožo. Tako za ženske kot moške, ki opažajo, da njihova koža izgublja tonus in vitalnost.

PRIPOROČAMO
Mezoterapija je učinkovita pri:

  • pomanjkanju vitalnosti kože,
  • ohlapni koži z gubicami,
  • opaznih znakih staranja,
  • suhi, bledi in utrujeni koži,
  • koži, poškodovani od sonca

Aparaturna tehnika mezoterapije na povrhnici povzroči drobne mikrovbode , kar spodbuja dejavnike rasti in tvorjenja beljakovin, ki zaznajo minimalne poškodbe in posledično aktivirajo celjenje oz. regeneracijo, čeprav koža ostane na videz nepoškodovana.

KOKTEJLI UČINKOVIN

Visoko koncentrirani naravni koktejli, ki so pripravljeni izključno za mezoterapijo in sam postopek mezoterapije, je dovršena kombinacija, ki spodbuja obnavljanje celic, nastanek kolagena, regeneracijo kože, glajenje površinskih gub in nudi dolgotrajno navlaženost kože.

Z leti se namreč prekrvavitev kože močno zmanjša, kar ima za posledico tudi zmanjšano oskrbo s kisikom. »Ujeti« toksini v koži, pa se zaradi pomanjkanja oskrbe s kisikom težko izločajo, kar se kaže kot prezgodnje staranje; ohlapna koža, koža brez sijaja in vitalnosti, gubice…

Mezoterapija in koktejli izbranih naravnih sestavin stimulirajo dermis in nudijo hidratacijo in biorevitalizacijo kože, kar se kaže kot izboljšana struktura kože in zmanjšana globina gubic.

PONOVITVE
Za osvežitev obraza zadošča 2 do 5 zaporednih ponovitev, z vmesnimi 2 tedenskimi prekinitvami.
Za vzdrževanje svetujemo poseg ponoviti nekaj krat letno.

ODSVETUJEMO

  • Pri zelo tanki in občutljivi koži z izrazitimi kapilarnimi spremembami
  • Osebam z določenimi dermatološkimi problemi
  • Osebam, ki uživajo določena zdravila, predvsem proti strjevanju krvi

O postopku mezoterapije in vaših pričakovanjih se boste predhodno pogovorili z lepotno terapevtko, ki vam bo izvajala postopek.

MEZOTERAPIJA (60 MIN)
79-129 €

040 505 911