Nega obraza za moške

Zavedanje moških, da je za njihovo splošno urejenost, poleg ohranjanja telesne kondicije in zdravega načina življenja, pomemben dejavnik tudi negovan izgled kože.

Koža pri moških je zaradi testosterona debelejša od ženske za 20-25%, je bolj mastna in ima več kolagena in elastina. Zato je bolj čvrsta, saj kolagen zadržuje vlago v koži, kar daje elastičen in napet videz kože in prve gubice se na moški koži pojavijo šele v sredini 30ih letih. Kljub temu, da se moška koža začne starati malce kasneje kot ženska, se kasneje stara hitreje kot ženska koža.

V našem salonu vam nudimo vrhunske kozmetične nege obraza, prilagojene in sestavljene prav za potrebe vaše kože.

Čistilno vlažilna nega

Sestavlja jo; površinsko čiščenje kože, piling, po želji ureditev obrvi, globinsko čiščenje kože, serum, ročna masaža, maska in zaključna krema

ČISTILNO VLAŽILNA NEGA (60 MIN) 49 €

Vlažilna nega

Guinot protokol z dvojno ionizacijo za intenzivno vlaženje kože. Sestavlja jo; površinsko čiščenje kože, piling, po želji ureditev obrvi, trije izbrani serumi glede na potrebe kože, ki se vnašajo v globino kože z dvojno ionizacijo, oksigenacija, ročna masaža, maska in zaključna krema.

VLAŽILNA NEGA (60 MIN) 63 €

Regeneracijska nega

Nega z Radiofrekvenco za učvrstitev kože in stimulacijo kožnega kolagena. Nego sestavlja; površinsko čiščenje, piling, po želji ureditev obrvi, masaža – kombinacija klasične, japonske in limfne drenaže, Radiofrekvenca, maska in zaključna krema.

REGENERACIJSKA NEGA (70 MIN) 79 €

Anti-age nega

Nega za regeneracijo kože, glajenje gub in mišično stimulacijo Nega pri kateri kombiniramo dve različni metodi, Radiofrekvenco in Endos, da je učinek čim večji in že po 1 tretmaju zelo opazen.

Radiofrekvenčno valovanje enakomerno in nadzorovano segreva kožo in podkožno tkivo, kar pospeši kožni metabolizem in posledično stimulacijo fibroblastov, da intenzivneje proizvajajo kolagen. Postopek s katerim učvrstimo in »zategnemo« kožo in tudi najbolj občutljive predele kože okoli oči.

Z Endos Face postopkom pa učvrščujemo in oblikujemo mišice v globini.

ANTI-AGE NEGA (70 MIN) 79 €

ANTI-AGE NEGA (80 MIN) 89 €

040 505 911