Prodajni program

PROFESIONALNI KOZMETIČNI PRODUKTI

Zaupamo naravi in znanosti
Kozmetični produkti morajo negovati in varovati žensko lepoto!

Zato postavljamo visoke standarde pri izbiri profesionalnih kozmetičnih produktov, ki jih uporabljamo pri negah obraza in telesa. Ker se osredotočamo na dermatološki vidik nege in nego pred in po postopkih estetske in plastične kirurgije, nudimo zanesljive informacije glede učinkovitosti in rezultatov.

Iščemo najboljše sestavine iz naravnih rastlinskih in morskih virov. Postavljamo pogoj, da so koži prijazni in hkrati maksimalno učinkoviti in ne vsebujejo PEG emulgatorjev, silikonov, parabenov ali mineralnih olj, ki kožo obremenjujejo, sulfatov, etanolamina, ftalatov, sintetičnih barvil in dišav in barvil živalskih sestavin.

Izbrali smo štiri, za nas in vas, najboljše proizvajalce kozmetičnih produktov:
GUINOT - Francija, TEOXANE – Francija, BIODROGA - Nemčija, DR. GRANDEL - Nemčija

 

 

Njihovi kozmetični produkti, ki temeljijo na najnovejših znanstvenih spoznanjih so testirani na uglednih mednarodnih inštitutih in podprti s strani medicinske stroke. Izdelki vsebujejo učinkovine na rastlinski osnovi za dolgotrajen negovalni učinek, izjemno učinkovite vitamine, tripeptide, ki spodbujajo sintezo kolagena, heksapeptide, ki sproščajo obrazne konture, hialuronsko kislino za globinsko vlaženje…

V kozmetiki pa imajo že več desetletij dolgo tradicijo in so dobro preizkušeni in uveljavljeni na tržišču.

NAŠA DROGERIJA

Vse izdelke, ki jih uporabljamo pri negah v salonu, je možno kupiti tudi v naši drogeriji.

Oddelek z drogerijo je odprt vsak dan v obratovalnem času salona.

Pri nasvetih in izbiri kozmetičnih produktov vam je vedno na voljo lepotna terapevtka, ki oceni stanje in tip vaše kože in vam ustrezno svetuje.

NASVETI

Potrebujete le nasvet v zvezi z vašo kožo? Pokličite 040 505 911 in se dogovorite za brezplačno analizo in svetovanje.

040 505 911